We gebruiken cookies op deze website.

Terug naar het overzicht

Marcia Taroenoredjo: de eerste Reducept ambassadrice

Marcia (36) is een enthousiaste Reducept gebruiker sinds 2020. Haar ervaringen deelt zij ontzettend graag via social media. Haar chronische ziekte MS brengt dagelijks uitdagingen met zich mee, maar met Reducept kan ze dit nu beter onder controle houden. Ze deelt de passie en visie van Reducept, om de wereld uiteindelijk pijnvrij te mogen maken met alle beschikbare tools! Als vrijwilliger én onze eerste ambassadrice zet zij zich in, om mensen te vertellen over de Reducept Methode en hoe deze een verschil in haar leven heeft gemaakt én anderen dit meer dan van harte gunt! ‘Wie wil nou niet een leven, waarin je kan doen wat je wilt op jouw eigen manier’, aldus Marcia. 

Hallo! Ik stel mij graag even voor. Mijn naam is Marcia (36) en ben moeder van een super lieve tienerdochter en een lief bonuszoontje. Ik woon met mijn partner en dochter samen in Almere. Ik heb een mega actief leven gekend, ik was altijd in de weer voor en met familie/vrienden en werkte keihard voor mijn werkgevers.

Ik heb sinds 2018 een chronische ziekte, MS. In 2019 moest ik vanwege mijn MS volledig stoppen met werken, ik kon het niet meer aan op verschillende vlakken. De moed enigszins in de schoenen gezakt, mijn gezondheid werkte niet mee en ik voelde me niet langer meer belangrijk en waardevol voor de samenleving.  Sinds 2020 ben ik (gelukkig) enthousiast gebruiker van de Reducept Methode, waarmee ik via het storytelling platform voor oa lotgenoten: Platform MS kennis heb mogen maken.

Sinds het gebruik van de VR game en alle beschikbare kennis, oefeningen en tips om beter om te kunnen gaan met (chronische) pijn ervaar ik lichamelijk en mentaal verbeteringen, om een actiever, waardevoller en zinvoller leven te kunnen leiden, ondanks de uitdagingen die MS met zich meebrengt. Ik geloof in de kracht en macht van kennis, waardoor je onderwerpen zoals pijn, mentale en fysieke gezondheid beter leert begrijpen. De toegankelijke kennis en tools van Reducept geven je de gelegenheid, om het roer om te gooien. Van leven met pijn én onbewust ongezonde denk- en leefpatronen, naar een vrijer en gelukkiger leven, omdat je nu weet hoe je om kunt gaan met pijn én wat voor een positieve invloed jij op jouw eigen brein kan hebben, waardoor je je mentale en lichamelijke (pijn)klachten kan verminderen en misschien wel kan laten verdwijnen. Mijn slaap is verbeterd, gevoelloze delen van mijn lijf kan ik weer voelen, zenuwpijnen en spasmes in mijn benen, zijn aanzienlijk verminderd en op sommige momenten niet eens meer voelbaar. Kortom, dit is voor mij het geschenk uit de hemel, die mij weer hoop en doelen in het leven hebben gegeven.

Als vrijwilliger én als eerste ambassadrice van Reducept, zet ik mij dan ook graag met passie & liefde in, om mensen weer hoop en perspectief in het leven te mogen bieden, kennis & ervaring te delen en de wereld bewust te maken, dat er natuurlijke en effectieve manieren zijn om de regie over brein & lichaam weer in eigen handen te (leren) krijgen, zodat je een leven kunt creëren, die jou weer een gelukkiger mens maakt! Dit gun ik mijzelf en tegelijkertijd iedereen die te maken heeft met (chronische) pijnklachten. 

Marcia Taroenoredjo: de eerste Reducept ambassadrice