We gebruiken cookies op deze website.

Terug naar het overzicht

Introductie brief van Nadine: De nieuwe ambassadrice

Hey allemaal,
Mijn naam is Nadine Boesten en ik ben sinds kort ambassadrice bij Reducept! Chronische pijn is voor mij niet onbekend, zo’n tien jaar geleden kreeg ik de diagnose fibromyalgie. Samen met een informatie brochure werd ik naar huis gestuurd met de boodschap ‘leer er maar mee leven’. Dat bleek niet zo makkelijk. Ik voelde me verloren en erg alleen in het leren leven met een lijf dat niet meewerkte. Toch heb ik op een gegeven moment een manier gevonden om door te gaan en me niet te laten tegenhouden door de pijn. Ik ging studeren, verhuisde naar het buitenland en begon met werken.


Maar om heel eerlijk te zijn vind ik balans vinden in mijn leven als 28 jarige metchronische pijn en ontzettende vermoeidheid nog altijd wel lastig! Ik woon samen met mijn vriend in het mooie Brussel en ben momenteel aan het promoveren aan
de Vrije Universiteit Brussel op het gebied van gezondheidsmanagement. Omdat ik zelf heb ondervonden hoe de zorg nog beter en vooral patiëntgerichter ingericht zou mogen worden!


Ik ben ontzettend blij om me aan te mogen sluiten bij de Reducept community, omdat ik geloof dat innovaties zoals deze nodig zijn voor patiënten zoals ons. En voor ons als patiënten, is het ontzettend belangrijk om onze stem te laten horen en positiviteit en steun te vinden bij elkaar!


Ik zal jullie als ambassadrice een kijkje geven in mijn leven met chronische pijn.


Ik kijk er al naar uit om je te ontmoeten! Mocht je nog vragen voor mij hebben,
stuur me dan gerust een bericht!


Tot snel,
Nadine

Introductie brief van Nadine: De nieuwe ambassadrice